Budgetcoach voor uw medewerkers

Budgetcoach thuis bij uw medewerker tegen trajectprijs

We spreken van tevoren af wat we gaan doen en voor welk bedrag. In de opdrachtbevestiging staat het plan van aanpak (specificatie van de werkzaamheden) en onze kostenopgave. We onderscheiden twee trajecten: intake en vervolgtraject. Het intaketraject van Budgetcoaching neemt totaal 3 uur in beslag. De duur van het vervolgtraject is afhankelijk van de zwaarte van de schuldenproblematiek.

Voordelen van aandacht voor de problematiek van de werkgever

Een Budgetcoach bij uw medewerker thuis komt verdient zichzelf in de meeste gevallen al snel weer terug en de winst is blijvend omdat het verzuim afneemt, de motivatie toeneemt, kostenbesparing op uw loonadministratie, loyaliteitsvergroting werknemers, en uw medewerkers blijven behouden voor uw bedrijf.

Wat levert Budgetcoaching voor uw medewerkers op?

● Minder ziekteverzuim; ● Medewerker kan inzicht, overzicht en zelfredzaamheid krijgen over eigen financiële situatie van zijn/haar huishouding; ● Medewerker krijgt weer zicht op een oplossing; ●Medewerker kan zich weer met plezier concentreren op het werk; ● Medewerker kan hierdoor mede zijn/haar werk behouden; ● Medewerker kan weer beter deelnemen aan sociale activiteiten.

Wie zijn wij?

Al onze budgetcoaches van Eye for budget zijn gecertificeerd, en werken regionaal door heel Nederland. Wij werken op een betrokken en respectvolle manier, waarbij de privacy van u en uw medewerkers zijn gewaarborgd.